اخیرا رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از اقشار مردم، با تبیین لایههای مختلف حوادث سوریه و ترسیم منطق حضور ایران در این کشور، به تشریح روند آتی تحولات منطقه و بیان درسها و عبرتهای انفاقات سوریه، پرداخته و فرمودند: «این حوادث محصول یک نقشه آمریکایی-صهیونیستی است و گستره مقاومت با یافتن استحکام و انگیزه بیشتر در مقابل فشارها و جنایتها، به حول و قوه الهی همه منطقه را فراخواهد گرفت.»
واقعیت امر این است که بر خلاف القائات رسانه ها و مجاری تبلیغاتی غرب ، مقاومت نه تنها امنیت زدا نیست، بلکه امنیت ساز بوده و مانع از طمع و تسلط دشمنان بر منابع سرزمینی و ذاتی یک کشور می شود. در این میان، دو گزاره مهم وجود دارد که لازم است به صورت همزمان و در همپوشانی با یکدیگر مورد توجه قرار گیرد:نخست اینکه در جهان امروز، خصوصا در منطقه غرب آسیا و حوزه جغرافیایی جهان اسلام که همواره مورد هجمه های سخت و نرم از سوی دشمنان قسم خورده انسانیت ودر راس آنها واشنگتن و تل آویو قرار دارد، هر چارچوب و مدلی که در بردارنده مولفه های ظلم ستیزی و مقاومت در برابر دشمن نباشد محکوم به فنا خواهد بود. این اصلی ترین دلیل مخالف غرب با گفتمان مقاومت و اضلاع و متعلقات آن است.
دوم اینکه پیشرفت و رفاه، خروجی امنیت و نظم بوده و مقاومت، مولد امنیت و نظم پایدار است. به عبارت بهتر، مقاومت مصدر و منبع تولید نظم و امنیت دائمی در یک کشور و منطقه و متعاقبا، پیشرفت و رفاه آن خواهد بود. دشمنان تلاش زیادی در راستای ابطال این گزاره قطعی نموده و با صرف هزینه های هنگفت راهبردی، تبلیغاتی و تسلیحاتی در صدد انکار رابطه مقاومت، امنیت و رفاه برآمده اند. اما هر اندازه غبار تحولات با گذشت زمان زدوده شود، افکار عمومی بیش از پیش نسبت به ارتباط مستقیم و موثر این سه مولفه با یکدیگر پی خواهند برد.....
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت